Kategorie produktów
Produkty regionalneAGDArt. biurowe i szkolneAntyki i SztukaBiżuteria i zegarkiDom i ogródCzęści motoryzacyjneDla dzieciElektrykaFilmyFotografiaGryHobbyKomputery i InternetKsiążki i czasopismaMebleMotoryzacja i transportMuzykaNarzędziaNieruchomościOdzież i obuwiePrzemysł i energetykaRolnictwo i leśnictwoRTVTelefony i akcesoriaUrodaZdrowieZwierzęta
 
Polityka prywatności

Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności serwisu www.oferta-regionu.pl.

Twórcy serwisu szanują i przestrzegają prawo wszystkich użytkowników Internetu do prywatności. Szczególny naciski kładziemy na ochronę danych osobowych stosując nowoczesne technologie zabezpieczające. Priorytetem dla nas jest zapobieganie ingerencji w prywatność naszych użytkowników osób trzecich.
Funkcjonujący w serwisie system rejestracji i logowania to wymuszona konieczność dająca komfort i pełne bezpieczeństwo korzystania z funkcji i usług naszego serwisu. 

Dane zbierane przez serwis

W trakcie rejestracji i korzystania z funkcji serwisu system zapyta Ciebie o imię i nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu kontaktowego, adres email oraz hasło jakiego będziesz używał w naszym serwisie. Podczas każdej Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane: twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Serwis
www.oferta-regionu.pl działa zgodnie z procedurami wynikającymi z  ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. nr 133, pozycja 883),
w szczególności prawo wglądu do własnych danych, prawo żądania aktualizacji i usunięcia danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych w przepisach tej ustawy. Baza danych osobowych prowadzona przez Serwis została zgłoszona do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

  Portal oferta-regionu.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas samego korzystania z Witryny.

Pliki cookies -  małe pliki tekstowe wysyłane przez sklep internetowy i  przechowywane na Państwa komputerze zawierające informacje związane z  korzystaniem przez Klientów ze sklepu  Internetowego. Pliki cookies wykorzystywane są przez sklep internetowy w celu obsługi Witryny i  zapewnienia możliwości udostępnienia Państwu interesujących informacji oraz podczas procesu zakupowego, np. w celu zapamiętywania dokonanych przez Państwa zakupów. Pliki cookies wykorzystywane przez sklep internetowy mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez Klientów  z  Witryny i służą do przechowywania informacji takich jak hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z Witryny. W każdym wypadku mogą Państwo zablokować instalowanie plików cookies lub usunąć stałe pliki cookies, wykorzystując stosowne opcje używanej  przeglądarki internetowej. W razie problemów doradzamy skorzystać z  pliku pomocy przeglądarki lub skontaktować się z producentem przeglądarki, z której korzystacie.           Obok plików cookies Portal oferta-regionu.pl może również gromadzić dane zwyczajowo zbierane przez administratorów systemów internetowych w  ramach tzw. logów lub plików dziennika. Informacje zawarte w logach mogą obejmować m.in. adres IP, rodzaj platformy i przeglądarki internetowej, dostawcę Internetu oraz adres strony, z której weszliście na Witrynę. Niektóre podstrony w ramach Witryny oraz inne środki komunikacji mogą zawierać tzw. „web beacons” (tzw. elektroniczne obrazki). Web beacons pozwalają na otrzymanie informacji takich jak np. adres IP komputera, na który załadowana została strona, na której web beacon został zamieszczony, numer URL strony, czas załadowaniastrony, rodzaj przeglądarki, jak również informacje zawarte w cookies, w celu oceny efektywności naszych reklam. Dane te będą archiwizowane i  wykorzystywane w celach analizy statystycznej i oceny globalnego ruchu użytkowników Witryny. Dane te nie będą łączone z przekazanymi przez Państwo danymi osobowymi.



Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Wszelkie pytania i wątpliwości dotyczące Regulaminu, Polityki Ochrony Prywatności oraz korzystania z Serwisu prosimy kierować e-mailem na adres biuro@oferta-regionu.pl

 

 
Moje menu:
Darmowa rejestracja
Nazwa:
Ostatnio dodane produkty
Nowe firmy
  © 2018 Oferta Regionu